GRATIS verzending vanaf € 70,- binnen Nederland
Afbeelding van een vrouw die wimperextensions bij zichzelf van met de LUX Eyelashes producten

De korte versie

  • Reinig jouw eigen natuurlijke wimpers voordat je gaat starten met het aanbrengen van de LUX wimperextensions. Zorg dat alle mascara restjes goed zijn verwijderd.
  • Breng vervolgens de LUX wimperlijm aan op je wimpers, net zoals je mascara zou aanbrengen, probeer alleen niet je gehele wimpers te voorzien maar zoveel mogelijk aan het begin waar jouw wimpers beginnen.
  • Wacht ongeveer 15 seconden zodat de lijm wat kleverig gaat worden. 
  • Knip ondertussen een aantal wimperplukjes van de strip af en leg ze vast klaar.
  • Pak je eerste wimperplukje op met de LUX pincet aan het topje. Pak de wimperlijm erbij en breng een klein beetje lijm aan, aan de onderkant van het wimperplukje, om daarna het plukje aan te brengen op jouw eigen natuurlijke wimper. Start altijd aan de buitenkant en werk naar binnen.
  • Herhaal deze stap, totdat je alle plukjes naadloos hebt aangebracht.
  • Wacht weer 15 seconden en breng daarna een dun laagje LUX Sealer aan, precies daar waar de wimperlijm zit. Dit zorgt voor een goed hechting van de lijm en verzegelt het als het ware. Hierdoor zijn de wimpers waterbestendig (NIET WATERPROOF).

Plakt de lijm op jouw pincet?

Als de wimpers aan jouw pincet blijven plakken bij het aanbrengen, geen zorgen. Je kunt ze met gemak eraf halen, je maakt je pincet even schoon met wat alcohol en kunt het daarna gewoon weer opnieuw proberen.

Ook wanneer je ze bijvoorbeeld scheef plakt, haal je het plukje er ook zo weer vanaf. Dit komt omdat de lijm niet direct indroogt, maar tijd nodig heeft om steviger te worden. Pas nadat je de sealer hebt aangebracht, zitten ze stevig vast en is het daarna beter om ze te verwijderen met de LUX Remover.

Doe dit voor het beste resulaat

Je wimperextensions kunnen tot 5-7 dagen blijven zitten (soms zelfs nog langer).

Ik plan iedere week een momentje (meestal zondagavond), om mijn wimperextensions te verwijderen, ze schoon te maken en ze er daarna weer op te zetten. Als ze eerder loskomen, kun je ze er voorzichtig afhalen, er weer een beetje lijm op doen en opnieuw aanbrengen. 

Zorg ervoor dat je jouw wimperextensions niet schoonmaakt met een wattenschijfje, of met je gehele hoofd onder de douche. Ze mogen best vochtig worden, maar niet drijfnat. Gebruik ook zeker geen zeep op oliebasis of make-upremover. Dit zorgt er alleen maar voor dat de wimperextensions loslaten.

Je kunt wel voorzichtig met een washandje of make-up doekje de huid rondom je wimperextensions schoonmaken. Laat de wimperextensions opdrogen aan de lucht. Zet er geen fohn of andere hitte op, ook dan beschadig je alleen maar de wimperextensions. Zijn ze wel een beetje vochtig geworden, pak dan de sealer erbij en doe er weer een dun laagje sealer op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste bericht