GRATIS verzending vanaf € 70,- binnen Nederland

Verwijderen van de LUX wimperextensions

Als je jouw LUX wimperextensions op de juiste manier verwijdert, dan hoef je je geen zorgen te maken over eventuele schade aan jouw eigen natuurlijke wimpers.

Je zult nl. merken dat als je de wimperextensions gaat verwijderen, er soms wel eens natuurlijke wimpers aan de wimperextensions vast zitten.

Raak niet in paniek, want het is heel normaal dat je wimperhaartjes dagelijks verliest. Je hebt ze er dus niet uitgetrokken, maar het was gewoon tijd om er op natuurlijke wijze uit te vallen.

Borstel onze remover royaal over de boven- en onderkant van jouw LUX wimperextensions. Wacht ongeveer 30 seconden, pak een wattenschijfje, maak deze een klein beetje vochtig en veeg van boven naar beneden, om de wimperextensions te verwijderen. Herhaal indien nodig.

Zodra je de LUX wimperextensions hebt verwijderd, heb je nog wata lijmresten op je natuurlijke wimpers zitten. Herhaal bovenstaande op jouw eigen natuurlijke wimpers, totdat ze helemaal schoon zijn en geen lijmresten meer bevatten.

Breng nog geen nieuwe set LUX Eyelashes aan zonder ervoor te zorgen dat jouw eigen natuurlijke wimpers en oogleden, helemaal gereinigd zijn, zodat er ook geen remover meer op en rondom jouw ogen zit. Als er removerresten achter blijven op uw natuurlijke wimpers kun je geen nieuwe set wimperextensions aanbrengen.

Als je de LUX wimperextensions opnieuw wilt gebruiken, moet je ervoor zorgen dat alle resten van de LUX lijm & remover zijn verwijderd voordat je ze opnieuw aanbrengt.

Lees hier hoe je je wimperextensions het beste kunt reinigen…

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste bericht